sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Valle, viikko 1 ja 2

Vallen koulu

Ensimmäinen päivä alkoi toisten vaihto-opiskelijoiden kanssa infotilaisuudella. Kuitenkin heti ruokailun jälkeen pääsimme  tekemään filigraania, jonka oppiakseen suurin osa vaihto-opiskelijoista oli tänne hakenut. Ensimmäisena tehtävänä oli suunnitella ja valmistaa sydänriipus, joka suurimmalla osalla on edelleen työn alla lukujärjestysmuutosten takia.

Filigraanisydan tekeilla, Reetta

Keskiviikkona aloitimme uuden työn täysin eri aiheesta. Tehtävänä oli suunnitella ja valmistaa sormus, jonka aiheena on communication. Tämän tehtävän parissa jatkoimme koko seuraavan viikon ja työt valmistuivat pahaenteisesti perjantaina 13.päivä.

Communication sormus, Reetta

Ensimmäisen viikon keskiviikkona kävimme retkellä, tutustumassa läheisen Byklen kylän historiallisiin rakennuksiin ja patoon. Asuntomme lähimaastoon olemme  parin viikon aikana paremman (tai todennäköisemmin turhemman) tekemisen puutteessa tutustuneet jalkaisin. Kävimme myös valloittamassa talomme takana noin 1100 metrin korkeuteen nousevan vuoren. Tästä eeppisestä seikkailusta mainittakoon, että huipulla tuulee ja lampaat eivät syö pipareita.

Maisema vuoren huipulta, keskella alhaalla koulu

Seuraavaksi meillä on edessä design-viikko, jonka teemaa opettajamme ei vielä ole paljastanut.  Sitä odotellessa vietimme viikonloppua kahden muun vaihto-opiskelijan kanssa tutustuen, nauraen ja esitellen suomalaisia ruokia niin että napa nitisee. Kävimme myös tutustumassa kylän ainoaan anniskeluravintolaan Valle Pubiin paikallisten opiskelijoiden rohkaisemana.

Jännityksellä ensi viikkoa odottaen, over and out.

Edit 23.9.13


Tässäpä pikainen räpsäys Sannan sormuksesta, joka on samalla täysin toimiva toimistotarvike. Toimittaa siis myös paperiklipsin virkaa, on kuulkaa oikein jouset ja kaikki.






1 kommentti:

  1. Hengissä siis sielläkin, hienoa! Tekemiseen olette päässeet mukavasti kiinni valmiistä töistä (kuvista) päätellen. Siellä Vallessa, näin olen ymmärtänyt, on ihan mukavasti ulkoilma-aktiviteettimahdollisuuksia, patikoimisen muodossa. Ja joka paikasta, minne kiivetä jaksaa, on kauniit näkymät.

    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista