maanantai 4. marraskuuta 2013

Valle, viikko 9

Maanantai oli viimeinen (T)old stories rintakorujen tekemiseen varattu koulupäivä. Mikäli koru ei valmistunut maanantaina, oli sitä mahdollista jatkaa keskiviikkona syksyn ensimmäisessä iltapajassa. Rintakorut tuli palauttaa torstaiaamuna ja tarkoitus oli kuvata ne seuraavalla viikolla, kukin koru inspiroimansa henkilön yllä.

Sannan näkemys erittäin miellyttävän 70 ikävuotta lähentelevän herran elämäntarinasta. 925 & CZ

Mahtavan kirjastotädin tarinasta syntyi Reetan käsissä muuntautuva rintakoru. 925 ja CZ

Tiistain ja keskiviikon käytimme Grieg-kaulakorun luonnosteluun, ja loppuviikosta pääsimme pajan puolelle. Torstaina kaikki pyörivät pajalla Halloweenin kunniaksi enemmän tai vähemmän kammottavasti pukeutuneena, tekoverta säästelemättä. Halloweenin kunniaksi asumuksessamme Vallessa vieraili kaksi saksalaista vaihto-opiskelijaa naurun ja naamiaisasujen merkeissä.

Halloween ruokaa: lihapullia ja violettia perunamuussia

Saimme myös ohjeistuksen seuraavaa ja viimeistä tehtäväämme varten, jonka tulee olla matkamuisto norjasta. Saas nähdä mitä sitä keksii...

1 kommentti:

  1. Voi, laittakaa kuvat noista (T)old stories -koruista vielä inspiroimien henkilöiden yllä! Mielenkiinnolla olen odottanut, että minkälaisia tarinoita olette saaneet muotoiltavaksenne. Enkä turhaan odotellut! Hyvä te! Vaikka siis niitä varsinaisia tarinoita en ole kuullutkaan...!

    VastaaPoista